Bute îi cere revanșa lui Froch. Visează la un meci pe Național Arena

Portalul luptatorii.ro informeaza:

După aproape trei zile de gândire, Lucian Bute a transmis că este gata să dispute meciul revanșă cu britanicul Carl Froch, stipulat în contract, așa cum luptatorii.ro, a anunțat în exclusivitate în urmă cu o săptămână.

 

“Dacă i-aş fi luat frica, abandonam încă din prima repriză. Din punctul meu de vedere, eu pun totul pe tavă şi dau totul pentru un meci revanşă. Nu ştiu dacă la Montreal sau la Bucureşti, contractul spune că trebuie să ne batem în Canada. Există o posibilitate să mă bat şi la Bucureşti, dar pentru mine fie la Montreal, Quebec sau Bucureşti înseamnă acasă”, a declarat Lucian Bute la Digi Sport.

 

Fostul campion mondial IBF își dorește enorm ca meciul să se desfășoare pe Național Arena în fața a 50.000 de români. “Mi-aş dori foarte mult să mă bat pe Arena Națională, vor fi 50.000 de locuri, dar în acelaşi timp, dacă lupta va fi la Montreal, voi fi tot la mine acasă. Eu pot şi cred că pot. A fost o înfrângere, am recunoscut că a fost mai bun sâmbătă seara. Românii nu trebuie să se îndoiască de mine, într-o zi voi fi din nou campion mondial”, a mai spus Lucian Bute.

 

Bute a pierdut titlul mondial la supermijlocie în fața lui Carl Froch printr-un TKO în repriza a 5-a într-un meci care a avut loc sâmbătă noapte la Nottingham.

 

ALIN HUIU www.luptatorii.ro