Admitere la Universitatea Spiru Haret in anul universitar 2009 -2010

 

                                                   UNIVERSITATEA SPIRU HARET

                                         FACULTATEA DE EDUCATIE FIZICA SI SPORT

                 (Institutie de invatamant superior acreditata prin Legea 443/5 iulie 2002)

                                                    ORGANIZEAZA

 

In anul universitar 2009-2010, programe de studii universitare pentru CICLUL DE LICENTA cu o durata de 3 ani, la specializarile acreditate:

 •     EDUCATIE FIZICA SI SPORT (pentru calificarea in ocupatiile de profesori de educatie fizica si antrenori) ZI, FR, ID;
 •     KINETOTERAPIE SI MOTRICITATE SPECIALA (calificare ca licentiati in kinetoterapie) – ZI;

ADMITEREA la FACULTATE se face pe baza DIPLOMEI DE BACALAUREAT, A UNUI CHESTIONAR SI A INTERVIULUI.

 • Taxa de scolarizare se poate achita in 3 rate si va fi aceaisi ca si anul trecut.
 • Sportivii de performanta si personalul medical la kinetoterapie beneficieaza de toate conditiile pentru a-si continua activitatea, avand posobilitatea de frecventa redusa pentru antrenamente, pentru competitii si pentru desfasurarea activitatii in institutiile medicale.

Facultatea de Educatie Fizica si Sport a Universitatii Spiru Haret mai organizeaza urmatoarele programe de studii:
Studii universitare de MASTERAT durata de 2 ani, la:

 • Educatie fizica si managementul activitatilor si structurilor sportive; Educatie fizica, antrenament si performanta sportiva (ZI, ONLINE);
 • Recuperare fizical-kinetica in afectiunile locomotorii; Recuperarea fizical-kinetica in afectiunile cerebro-vasculare (ZI);
 • Studii postuniversitare de MASTERAT durata de 3 semestre, la:
 • Managementul activitatilor sportive; Antrenament si performanta sportiva; Comunicare si mass-media in sport (ZI,ONLINE);
 • Refacere dupa efort si recuperare post-traumatica in educatie fizica si sportiva (ZI)


SEDIUL FACULTATII: Sala Polivalenta, Parcul Tineretului, sector 4, Bucuresti
Mijloace de transport:

Autobuze: 312; 313; 381: Statia Parcul Tineretului/Palatul Copiilor
                 116; 141; 232; 11: Stati C-tin Brancoveanu
Metrou:    Statia C-tin Brancoveanu

INFORMATII la telefoane si fax : 021.317.19.00; 021.317.19.04.

Facultatea de Educatie Fizica si Sport este institutie de invatamant superior cu ambele specializari acreditate.


Facultatea de Educatie Fizica si Sport a Universitatii Spiru Haret este in prezent, prin numarul de studenti si masteranzi , cea mai mare facultate de profil din Romania. Aceasta Beneficieaza de toate conditiile pentru desfasurarea unui proces didactic, de invatamant modern.

 • In cadrul facultatii au studiat in ciclul de licenta sau la masterat, in trecut, sau invata, im prezent, 20 de campioni olimpici sau mondiali si peste 600 sportivi de performanta.
 • Cadrele didactice au o inalta calificare academica si sportiva, sunt profesori si conferentiari universitari, antrenori emeriti, maestrii emeriti si maestrii ai sportului, campioni olimpici si mondiali, cercetatori stiintifici principali I etc.
 • Sportivii din judete isi pot continua activitatea de performanta, inscriindu-se la cursurile de Invatamant la Distanta (I.D) sau ONLINE, la specializarea Educatie Fizica si Sport, din centrele Teritoriale (existente in toate resedintele de judet).
 • Facultatea de Educatie Fizica si Sport beneficieaza de 26 laboratoare si cabinete metodice, o biblioteca, o sala de gimnastica, un mare Complex Sportiv Universitar cu o suprafata de cca 3 ha., unde sunt amenajate: un teren de fotbal si rugby gazonat; 15 terenuri cu zgura si sintetice de handbal, volei, baschet, tenis, badminton.