Adrian Diaconu: “Sunt fericit ca se disputa la Polivalenta!”

Meciul dintre Adrian Diaconu si americanul Chris Herry, pentru titlul mondial interimar in versiunea WBC, nu se va mai disputa pe 29 martie la Circul de stat din Bucuresti, ci pe 19 aprilie in Sala Polivalenta. “Am amanat meciul pentru ca ne-am dat seama ca o partida de o asemenea importanta nu poate sa fie urmarit doar de o mie de spectatori”, a motivat schimbarea datei presedintele F.R.Box, Rudel Obreja. Diaconu s-a aratat extrem de fericit ca s-a schimbat locatia si e pregatit sa cucereasca centura WBC la semigrea.

Adrian, s-a amanat meciul tau pentru inca trei saptamini. E grea asteptarea?
Nu e grea deloc, asteptarea e buna. E ca si dragostea, cu cat ai mai mult de asteptat pui mai multa pasiune. S-a schimbat un pic programul, dar trecem si peste asta.
Dar esti multumit ca se va disputa in Polivalenta?

Nu multumit, super multumit. Va dati seama ca la Circ nici nu incapeau prietenii mei din Ploiesti. Asta am vrut cand am acceptat sa boxez in Romania, sa o fac in fata a 5.000 de spectatori. Le promit ca voi face spectacol si vor vedea un meci adevarat.

I-ai dus centura lui Lucian Bute la meciul cu Joppy. Cum a fost?
Am vrut si eu sa ma obisnuiesc cum e cu centurile. Glumesc. Lucica e prietenul meu si era normal ca sa fac parte din stafful sau, sintem doar coechipieri la Interbox.