Aglomeratie de VIP-uri la gala Campion pentru Romania

Politicieni, sportivi sau oameni din show-biz si-au anuntat prezenta la gala de pe 9 iulie, rezervandu-si sau cumparand biletele de langa ring.
Pana la gala Campion pentru Romania mai sunt doua saptamani si jumatate, insa biletele VIP (600 RON) la gala care are cap de afis meciul Lucian Bute-Jean Paul Mendy nu mai sunt disponibile.

Vip-urile si-au rezervat deja cele mai bune locuri din sala Romexpo. Fosti mari sportivi, presedinti de cluburi sau de federatii, antrenorul echipei nationale de fotbal, impresari, toti au tinut sa il vada pe Lucian Bute in ringul de la Bucuresti. Ion  Tiriac, Ilie Balaci, Victor Piturca, Gheorghe Hagi, Dumitru Dragomir, Gigi Becali, Giovani si Victor Becali, George Copos vor fi in primele randuri.

Mai mult ca sigur nu vor fi singurii reprezentanti ai sportului romanesc, mai multi fosti mari sportivi cumparand bilete in sectorul VIP. Marius Stan si MM Stoica, actualul si fostul presedinte al Otelului Galati, campioana Romaniei la fotbal, sunt cunoscuti ca apropiati ai lui Bute si mai mult ca sigur vor veni la gala.


Si politicienii s-au batut pe cele mai bune locuri la gala Campion pentru Romania. Desi nu a confirmat oficial prezenta, surse din cadrul Palatului Cotroceni sustin ca presedintele Romaniei, Traian Basescu va fi prezent la meci. Traian Basescu, un admirator al boxului in general si al lui Lucian Bute in special, l-a decorat in 2007 pe Lucian Bute cu Ordinul "Meritul Sportiv" Clasa I. Presedintele l-a sunat pe Lucian Bute sa-l felicite pe boxerul nostru dupa ultima partida sustinuta la profesionism, cea impotriva lui Brian Magee.


Sefii celor mai importante partide vor fi in sala pentru a vedea meciul lui Bute. Emil Boc, Victor Ponta si Crin Antonescu vor lasa disputele politice pentru a-l sustine pe Lucian Bute. Au mai confirmat prezenta si alti polticieni de calibru: Elena Udrea, cea care a contribuit decis la organizarea galei, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului semnand un contract de promovare a imaginii Romaniei cu Lucian Bute, primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, si ministrul Gabriel Oprea.


Din lumea show-bizului, pana acum au achizitionat bilete cantaretul Pepe si prezentatorul de moda Catalin Botezatu. Nu vor fi singurele nume mari, presedintele FR Box anuntand si invitati de 5 stele de peste hotare. Doi fosti mari pugilisti, Evander Holyfield si Lennox Lewis, au fost invitati la gala de presedintele FR Box, Rudel Obreja.
Lucian Bute soseste la Bucuresti vineri 24 iunie, ora 16:10, cu o cursa a companiei Lufthansa si va sustine o conferinta de presa pe Aeroportul Otopeni.