Alexandru Marin, medaliat cu bronz în Ucraina

Boxerul clubului CFR Iaşi a terminat pe podiumul categoriei 54 kg la ediţia a XII-a a turneului internaţional de box “Vladimir Klichko”

În perioada 28 iunie – 4 iulie, tânărul sportiv Alexandru Marin (CFR-CSŞ Unirea Iaşi), singurul boxer român participant la JO de tineret de la Singapore 2010, a participat in localitatea Berdichev (Ucraina), la ediţia a XII-a a turneului internaţional “Vladimir Klichko”.

Însoţit de antrenorul Nicu Brânzei, ceferistul Alexandru Marin a reuşit un onorant loc 3 pe podium într-o competiţie selectă la categoria 54 kg, cucerind medalia de bronz.

În sferturile de finală, Alexandru Marin l-a învins la puncte pe Vadim Ivanyuk (Republica Moldova), iar în semifinale a fost învins tot la puncte de către Anton Khosse (Ucraina). În finala categoriei, Burgud Hodjyboyev (Uzbekistan) s-a impus în faţa localnicului Anton Khosse, cucerind prima poziţie a podiumului.

Pe locul 3 s-au clasat Alexandru Marin (România) şi Iuri Shestak (Ucraina). La turneul internaţional din Ucraina au participat 74 de sportivi din Georgia, Turkmenistan, România, Turcia, Uzbekistan, Belarus, Ucraina, Rusia, Republica Moldova, Armenia, Azerbaidjan, Kazakhstan.


Dan TEODORESCU