ANST a concluzionat – intalnirea celor cinci membrii ai BF nu a intrunit conditiile legale

Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret a ajuns la concluzia finala: intalnirea celor cinci membrii ai Biroului Federal nu a intrunit conditiile legale, prevazute in regulamentele si Statutul Federatiei Romane de Box, pentru a putea fi considerata Sedinta Biroului Federal al FR Box.


Prin adresa nr. 4086/19.09.2001 si Nota nr. 39/12.09.2011, ANST a informat Federatia Romana de Box ca intalnirea din data de 9 septembrie 2011 a celor cinci  membrii ai Biroului Federal al FR Box nu a reprezentat o sedinta a Biroului Federal intrucat nu au fost respectate prevederile regulamentelor si a Stautului Fr Box.

Prin urmare, toate hotararile luate cu ocazia acelei intalniri sunt nule. Acest lucru insemnand ca si convocarea Adunarii Generale Extraordinare in data de 24 septembrie 2001 este nula.

In acest sens, dorim sa invitam toate structurile sportive afiliate la FR Box sa participe la Adunarea Generala Extraordinara de Alegeri din data de 28 octombrie 2011, singura care a fost convocata legal.