Antrenorii echipei de box-tineret a României s-au întâlnit cu Mircea Lucescu. Boxerii și vor primi invitații la meciul Zenit – Krylia de duminică. Celebrul antrenor român vrea să vină la sala Sibur pentru a-i încuraja pe pugiliști

De astăzi și până pe 26 Noiembrie se desfășoară în Sankt Petersburg (Rusia) Campionatul Mondial de box pentru tineret. Romània participă la aceast campionat cu 9 pugiliști: Cosmin Gârleanu (49 kg), Sebastian Arbuz (52 kg), Andrei Udubașa (56 kg), Alexandru Popescu (60 kg), Florin Șchiopu (64 kg), Albert Calotă (69 kg), Alberto Biro (75 kg), Ștefan Pătrașcu (81 kg) și Filip Cristian (91 kg). Echipa noastră este condusă de antrenorii Relu Auraș, Ilie Captari, Ablalim Ferodin și Valentin Anghel.

Ieri, antrenorii români în frunte cu cunoscutul Relu Auraș l-au vizitat pe Mircea Lucescu în cantonamentul din Parcul Udelny.
,,Mi-a plăcut mereu boxul. Nu numai boxul, ci și atletismul, dar obșnuiam să merg la galele din București în perioada în care eram adolescent. Îmi plăcea foarte mult Mircea Dobrescu. Îmi propun să vin și eu la arena Sibur să îi susțin pe băieții noștri,, le-a spus Mircea Lucescu lui Relu Auraș, Valentin Anghel și Cătălin Udubașa, de la care a primit un tricou al Campionatului Mondial de box!
,,Ne dorim să facem din nou performanță și avem o echipă de băieți talentați. Vă așteptăm la sală,,, a spus Relu Auraș, cel mai titrat antrenor din boxul românesc. Mircea Lucescu a făcut un gest foarte frumos și a oferit echipei de box invitații la meciul Zenit – Krylia Sovetov care se va desfășura duminică 20 Noiembrie pe noul stadionul de 68.000 de locuri din Sankt Petersburg.