Beijing 2008 – Ceremonia oficiala a tragerii la sorti

Asociatia Internationala de Box ( AIBA ), prin presedintele ei, Dr. Ching-Kuo Wu a declarat deschisa ceremonia oficiala a tragerii la sorti pentru competitia de box a Jocurilor Olimpice Beijing 2008.

” Aceasta este noua AIBA”, a declarat presedintele AIBA . ” Totul este transparent, totul este clar. Dupa cum puteti observa, din sentimentul care exista in aceasta sala, toti participantii sunt extrem de multumiti de modul cum s-a desfasurat tragerea la sorti, iar acum privim inainte la extraordinara competitie care va incepe maine.”

Sedinta Tehnica oficiala, organizata in sala  Workers Indoor Arena si tragerea la sorti, desfasurata in incinta Asia Hotel condusa in fata unei sali pline cu observatori ai Comitetului International Olimpic, membrii ai Comitetului Executiv AIBA , membrii ai echipelor si reprezentanti media, a stabilit pozitiile de start ale celor 286 de boxeri din 77 de tari.

Presedintele AIBA Dr. Ching-Kuo Wu s-a alaturat Delegatilor Tehnici AIBA iar domnii Terry Smith si Rudel Obreja, in calitate de reprezentanti ai echipelor, au oferit participantilor la Sedinta Tehnica explicatii detaliate asupra modului de desfasurare a competitiei.

Prima sesiune a competitiei pugilistice, care va avea startul in ziua de 09.08.2008 ora 13:00, va incepe cu categoriile semigrea si grea.

Prin amabilitatea AIBA putem vizualiza cateva imagini de la aceasta Sedinta Tehnica in sectiunea Galerie