Boxul romanesc a mai pierdut un om de valoare

Membru in Biroul Federal, presedinte al Comisiei de Box Profesionist, presedinte al Comisiei de Regulamente si Competitii, membru permanent din partea Federatiei Romane de Box la Uniunea Europeana de Box, domnul Vasile Bita a trecut in nefiinta.


Internat in spital cu dureri de piept cu totii speram ca este doar o simpla gripa care va trece repede. Din nefericire nu a fost asa.
Vestea ne-a lovit ca un trasnet, nu ne-a venit sa credem. Cand ne-am revenit din soc am realizat ca nu se poate face nimic, domnul Vasile Bita nu mai era printre noi.

Un om dedicat acestui sport, preocupat intotdeauna de problemele boxului romanesc, acum o luna tocmai  finalizase o serie de materiale pentru Adunarea Generala din 3 aprilie 2009.

Om de inalta tinuta morala, iubit si respectat, un caracter deosebit si un exemplu de urmat, care si-a dedicat viata boxului, acesta a fost domnul Vasile Bita.

Va multumim, Domnule Bita, pentru serviciile aduse boxului romanesc atat in tara cat si peste hotare.

Trupul neinsufletit va fi depus la Biserica Sfanta Maria ( in spatele Cimitirului Sfanta Vineri ).

Cei care doresc sa-l conduca pe ultimul drum pot veni la ceremonia de inmormantare care va avea loc duminica 8 februarie 2009 la Cimitirul Straulesti 2, in cursul diminetii.

Sincere condoleante familiei.

Dumnezeu sa-l odihneasca