Bute vs Froch pe 2 iunie? Duminică, românul vine în Europa!

Portalul luptatorii.ro informeaza:

Meciul dintre Lucian Bute şi Carl Froch pentru centura mondială IBF la supermijlocie s-ar putea disputa până la urmă pe 2 iunie la Manchester. În aceste zile au loc discuţiile decisive, urmând ca românul să ajungă în Europa la începutul săptămânii viitoare.

Deoarece interesul pentru lupta dintre cei doi este unul uriaş, organizatorii intenţionează să lupte duelul de pe Capital Arena din Nottingham la Manchester. În plus, data ar putea fi mutată de pe 26 mai pentru 2 iunie. “Momentan există discuţii în acest sens. Până duminică se vor şti toate datele”, a declarat Rudel Obreja pentru luptatorii.ro

Lucian Bute va fi prezent luni în Anglia pentru prima întâlnire cu britanicul Froch, atunci când va avea loc şi o primă conferinţă de presă pentru promovarea evenimentului. Ulterior, pe 21 martie, cei doi se vor prezenta şi în faţa jurnaliştilor din Canada.

Rudel Obreja a mai precizat că în funcţie de data stabilită pentru Bute vs Froch va fixa şi ziua în care va avea loc o nouă gală de box profesionist în România. “Aştept să se hotărască pentru a nu suprapune evenimentele. Vrem să organizăm o nouă gală care să se ridice la pretenţiile fanilor sporturilor de contact”, ne-a mai spus preşedintele FR Box.

ALIN HUIU www.luptatorii.ro