Campionul Andrei Aradoaie face cadou manusile cu care a boxat la europene, Premierului Victor Ponta

Sambata la Zagreb , Romania a castigat dupa o pauza de 8 ani un nou titlu european la box masculin. Pugilistul Paul Andrei Aradoaie, legitimat la CS Dinamo Bucuresti, l-a invins in finala Campionatului Euopean de Tineret cat.81 kg., pe pugilistul norvegian Vegar Tegren, decizia fiindu-i acordata in unanimitate 3-0.

Premierul Romaniei Victor Ponta l-a felicitat in cursul acestei dimineti pe proaspatul campion european pe pagina sa personala de Facebook, cat si pe cea a Federatiei Romane de Box.

,, Ii multumesc Premierului Romaniei, pentru sustinerea si promovarea sportului romanesc. Aceste multumiri survin in urma implicarii domniei sale in ajutorarea boxului, lucru confirmat de colegii mei de la lotul national de seniori, Mihai Nistor si Bogdan Juratoni, care au ajuns in Kazakhstan obtinand viza de intrare in ultima zi datorita interventiei premierului. In acest context doresc sa-i ofer pentru colectia personala manusile cu care am boxat in finala Campionatului European de Tineret. Sper ca ele sa devina mult mai valoroase peste cativa ani, cand sunt convins ca voi reusi performante si la nivel de seniori, dorind sa am ocazia de a-l intilni personal,, – a declarat campionul european Paul Andrei Aradoaie.