Canadienii la Dracula, Bute la gheta

Stafful Interbox, in frunte cu antrenorul Stephan Larouche, a fost azi sa viziteze Castelul lui Dracula. Dimineata, la ora 8:00, tehnicianul lui Bute impreuna cu boxerii de la Interbox au plecat spre Bran pentru a vizita castelul Bran, cel in care, conform legendei,  a stat Dracula.

Dracula – asa cum este perceput astazi – constituie rezultatul interferentei unor fapte istorice reale, intrate in legenda, legate de domnia lui Vlad Tepes. Tepes a fost asociat cu personajul romanului de fictiune „Dracula”, aparut in Anglia, in 1897, avandu-l ca autor pe scriitorul irlandez Bram Stoker.


Castelul Bran, unul dintre cele mai valoroase monumente de arhitectura medievala din Romania, cu functii istorice, militare si economice, este cunoscut de catre turistii din intreaga lume drept Castelul lui Dracula.


Lucian Bute a ramas la Bucure[ti pentru a se antrena in vederea meciului cu Jean Paul Mendy. Dimineata, campionul nostru a facut un antrenament fizic, la finalul lui facand o baie de gheata.


Maine, la ora 14:15, adversarul lui Bute, Jean Paul Mendy, va sosi in tara cu o cursa AirFrance. Mendy va sustine pe aeroport o conferinta de presa.