26 C
București
joi, iunie 13, 2024
Home Competiții - FR Box Campionate Naționale - Feminin Campionatul Național de Box Feminin pentru Cadete, Junioare, Țineret și Senioare pe anul 2022

Campionatul Național de Box Feminin pentru Cadete, Junioare, Țineret și Senioare pe anul 2022

I. SCOPUL

Depistarea sportivelor talentate, in vederea promovarii si selectionarii lor in lotul national de senioare, tineret, junioare si cadete pentru anii 2022 si 2023.

II. Categorii de Greutate

Competitia se va desfasura la urmatoarele categorii de greutate:

  • Cadete: 34-36, 38. 40, 42 ,44, 46, 48, 51, 54. 57, 60, 64, 70 kg.
  • Junioare: 44- 46, 48, 50, 52, 54, 57, 60, 63, 66, 70, 75, 80, +80 kg.
  • Tineret: 45-48, 50, 52, 54, 57, 60, 63, 63, 66, 70, 75, 81, +81 kg.
  • Senioare: 45-48, 50, 52, 54, 57, 60, 63, 63, 66, 70, 75, 81, +81 kg.

III.  DATA SI LOCUL DESFASURARII

a) Sosirea participantilor va fi la Navodari, in data de 09 2022, incepand cu ora 12:00.

b) Finala CN de Box feminin va fi organizata de catre CS Navodari in colaborare cu Federatia Romana de Competitia se va desfasura in perioada 06-11 septembrie 2022.

c) Pentru relatii suplimentare privind cazarea si masa ii puteti contacta pe d-nul antrenor Ablalim Fero- din, tel. 0724225621.

IV.  PARTICIPANTI

a) competitia se va desfasura conform Regulamentului I.B.A. astfel:

  • Cadete: sportive nascute 2008-2009; 3 runde a un minut jumatate
  • Junioare: sportive nascute in anii 2006-2007; 3 runde a doua minute
  • Tineret: sportive nascute in anii 2004-2005; 3 runde a trei minute
  • Senioare: sportive nascute intre anii 1982, 2003; 3 runde atrei minute.

Reprizele vor avea pauza de un minut intre ele.

b) participarea este deschisa tuturor sportivelor conform punctului a).

c) au dreptul de a participa numai structurile sportive cu sectiile de box afiliate la Federatia Romana de Box si care au toate taxele achitate la zi, pe baza Certificatului de Identitate Sportiva eliberat de Agentia Nationala pentru Sport ( Ministerul Sportului ).

d) antrenorii sportivelor vor avea asupra lor carnetul de antrenor, vizat pe anul 2021, care trebuie prezentat lavalidare. Acestia sunt direct raspunzatori de exactitatea datelor de identitate ale sportivelor inscrise in competitie

e) Conform hotararii BF din 10 2020, la colt sportiva/ele va fi asistata/e de antrenorul/ii de club nu an- trenorii de lot national.

V.   INSCRIERI

a) Cererea de inscriere va fi transmisa, in scris, pana cel mai tarziu la data de 01.09 2022 pe Email officefrbox@gmail.com sau la operator calculator Lascu Leonard, 0726099013 (whats App) sau Email: careulmagic@yahoo.com

Taxa de participare este de 10 lei cadete si junioare si 20 lei tineret si senioare.

b) Tabelul de inscriere semnat, TIPIZAT, semnat de presedintele clubului si de antrenorul principal va cuprinde urmatoarele, conform formularului de inscriere anexat:

– numele si prenumele complet al sportivelor ( fara prescurtari);

CNP , nu anul nasterii sau data nasterii

– categoria de greutate;

– numele si prenumele antrenorilor care insotesc

– legitimatie ( carnet sau tichet )

In cazul contractelor de colaborare, sportivele vor concura numai pentru o singura stuctura sportiva si vor avea dreptul sa inscrie sportive la competitie in urmatoarele conditii:

a) sportivele vor fi inscrise numai de catre structura sportiva pentru care acestea vor concura, implicit eventualele puncte vor fi atribuite structurii sportive pentru care ele concureaza. 

VI.   VALIDAREA SPORTIVELOR

Validarea sportivelor va fi in 05.09 2022 intre orele16.00-19.00 la Sala Sporturilor din Navodari.

Sedinta tehnica pentru tragerea la sorti va avea loc in data de 05.09 2022, ora 20.30, la Sala Sporturilor din Na- vodari

Capii de serie unde este cazul vor fi stabiliti la Federatie conform Grilei de acordare a punctelor. Statutul de cap de serie se pierde daca sportivul/a nu este inscisa in timpul limita si/sau schimba categoria de greutate..

La prezentare, la validare antrenorii impreuna cu sportivele vor avea asupra lor, certificat de nastere/cartea de identitate,legitimatia de boxer tip F.R.Box cu viza pe anul 2022 cu viza medicala efectuata la zi in centre medi- cale specializate, cat sideclaratia pe propria raspundere de non-graviditate pentru sportivele de este 18 ani cele sub 18 ani aceasta va fi semnatade parinti sau tutore legal, conform Regulamentului AIBA.

Cantarul si vizita medicala se va face zilnic in ziua meciului conform tragerii la sorti, intre orele 8.00-9.00 la Sala Sporturilor din Navodari

Sportivele vor avea cate 2 seturi de echipament (unul rosu si unul albastru), casca (cadete, junioare tineret si senioare) si proteza (nu este permisa proteza rosie).

VII.  TITLURI SI PREMII

Sportivele clasate pe locul I, vor primii tricouri de Campioane. medalii si diplome. Sportivele clasate pe locul II si III vor primi medalii si diplome.

VIII.  CONDITII FINANCIARE

a) cheltuielile de participare ale cluburilor sunt suportate de catre

b) organizarea se va face in conditiile comunicate de FR Box

c) Organizatorul va asigura, la preturi cat mai accesibile, cazarea si masa

IX.  DISPOZITII FINALE

a) In conformitate cu hotararea BF sportivele sunt obligate sa sustina toate meciurile

b) Sportivele care, in mod nejustificat, nu se prezinta la toate meciurile, inclusiv la semifinalele si finalele competitiilor nationale, vor fi descalificate si nu li se vor acorda medalii si diplome.

c) Aceasta decizie nu se aplica sportivelor accidentate, oprite de medicul

d) Sportivele care nu se prezinta la festivitatea de premiere nu vor primi medaliile si

e) Este recomandat ca pe formularul de inscriere sa fie trecut delegatul/conducatorul echipei, cel care reprezinta echipa la competitie.

f) Asociatiile judetene de box ( respectiv persoanele desemnate de catre conducerea Directiei Judetene pentru Sport ) vorprelucra cu reprezentantii sectiilor si cu antrenorii prezentul regulament, multiplicand numarul de ex- emplare necesar.

g) Eventuale neprezentari, la competitie, a sportielor inscrise, datorate unor cazuri obiective, vor fi aduse, in scris, la cunostinta federatiei pana la inceperea competitiei (cantarului oficial).

h) Antrenorii care insotesc echipele vor intocmi fisele de palmares ale sportivilor, pe care le vor prezen- ta/predadelegatului general, impreuna cu legitimatia, cu ocazia efectuarii validarii pentru admiterea in

i) Orice situatie neprevazuta in prezentul regulament va fi solutionata de Biroul R. Box.

j) Toate abaterile disciplinare vor fi sanctionate conform Regulamentului de

k) Agentia Nationala Anti-Doping poate efectua controale inopinate la orice competitie

Atat antrenorii cat si sportivele sunt obligati sa nu paraseasca incinta Complexului Hotelier, pe perioada desfasurariicompetitiei pentru a evita riscul contaminarii cu COVID. Orce abatere de la Regulament va fi asumata de cei care o comit, fiind responsabili de aceasta.

Secretar General – Daniel Ion
Antrenor Federal – Vranceanu Valentin

The event is finished.

Date

05 - 11 sept. 2022
Eveniment încheiat

Time

În fiecare zi

Locație

Năvodari - Sala Sporturilor
Năvodari - Sala Sporturilor
Str. Stadionului nr. 7