24.9 C
București
marți, septembrie 26, 2023
Home Competiții - FR Box Cupe ale României - Masculin Cupa României de Box Masculin pentru Cadeți pe Anul 2022

Cupa României de Box Masculin pentru Cadeți pe Anul 2022

REGULAMENT

CERERE DE ÎNSCRIERE ÎN CONCURS

 

I) CONDITII GENERALE

a. Normele de prevenție și protectie COVID vor fi cele stabilite de Ministerul Sanatatii, Ministerul Sportului sau Guvernul Romaniei la data desfasurarii acestui eveniment.

II) SCOPUL

Depistarea sportivilor talentați, în vederea promovării și selecționării lor în lotul național de cadeti, pentru anul 2022, in vederea participarii la Campionatele Europene scolare 2022.

Competiția se va desfășura la următoarele categorii de greutate: 37-40kg, 42kg, 44kg, 46kg, 48 kg, 50 kg, 52 kg, 54 kg, 57kg, 60 kg, 63 kg, 66 kg, 70 kg, 75 kg, 80 kg, 90 kg.

La categoriile: 30-32 kg, 34 kg, 36 kg sportivii vor boxa pentru Concursul National cadeți 2022 si vor primii medalii si diplome.

III) DATA ȘI LOCUL DESFĂȘURĂRII

a) Sosirea participantilor va fi la Dr Tr Severin, în data de 12.04 2022, începând cu ora 12:00.

b) Cupa Romaniei la box pentru cadeti masculin va fi organizată de către As. Box Club Drobeta, Primaria Municipiului Dr. Tr. Severin, Consiliul Judetean Mehedinti impreuna cu Federatia Romana de Box.

Competitia se va desfășura în perioada 13 – 17.04 2022.

Pentru informații legate de cazare și masă, vă rugăm să-l contactați pe domnul Gherghescu Sorin, antrenor AS Box Club Drobeta/CSM Drobeta Tr. Severin (0763.981 017).

IV) PARTICIPANTI

a) Competitia se va desfasura conform Regulamentului A.I.B.A. astfel:

Cadeti: sportivi nascuti in anii 2008-2009; 3 runde a cate un minut si jumatate cu un minut pauza intre reprize

b) Participarea este deschisa tuturor sportivilor conform punctului a).

c) Au dreptul de a participa numai structurile sportive cu secțiile de box afiliate la Federatia Romana de Box si care au toate taxele achitate la zi, pe baza Certificatului de Identitate Sportiva eliberat de Ministerul Tineretului si Sportului (MS).

d) Antrenorii sportivilor vor avea asupra lor carnetul de antrenor, vizat pe anul 2022, care trebuie prezentat la validare. Aceștia sunt direct răspunzători de exactitatea datelor de identitate ale sportivilor inscriși în competiție

d) In cazul in care se va reveni la “Starea de Alerta”conditiile de participare se vor stabili la momentul respectiv.

f) ) Conform hotararii BF din 02.10 2020, la colt sportivul/ii va fi asistat/i de antrenorul/ii de club, nu antrenorii de lot national.

V. INSCRIERI

a) Cererea de inscriere va fi transmisa, in scris, pana cel mai tarziu la data de 08.04.2022 la Dnul operator calculator Lascu Leonard, tel. 0726099013 (whats App) sau Email: careulmagic@yahoo.com. Taxa de participare este de 10 lei.

b) Tabelul de inscriere semnat, TIPIZAT, semnat de presedintele clubului si de antrenorul principal va cuprinde urmatoarele, conform formularului de inscriere anexat:

I    – numele si prenumele complet al sportivelor ( fara prescurtari);

II   – CNP , nu anul nasterii sau data nasterii

III  – categoria de greutate;

IV  – numele si prenumele antrenorilor care insotesc echipa.

V   – nr. legitimatie ( carnet sau tichet )

In cazul contractelor de colaborare, sportivii vor concura numai pentru o singura stuctura sportiva si vor avea dreptul sa inscrie sportivii la competitie in urmatoarele conditii:

a) sportivii vor fi inscrisi numai de catre structura sportiva pentru care acestea vor concura, implicit eventualele puncte vor fi atribuite structurii sportive pentru care ele concureaza.

VI) VALIDAREA SPORTIVILOR

Validarea sportivilor va fi in 12.04.2022 intre orele 14:00-18:00 la Hotel Continental din Dr. Tr. Severin. Antrenorii trebuie sa prezinte la validare carnetul de antrenor cu viza pe anul 2022.

Sedinta tehnica pentru tragerea la sorti va avea loc in data de 12.04 2022, ora 20:00, la la Hotel Continental din Dr. Tr. Severin

La prezentare/validare  sportivii vor avea asupra lor, certificat de nastere/cartea de identitate, legitimatia de boxer tip F.R.Box cu viza pe anul 2021 cu viza medicala efectuata la zi in centre medicale specializate

La această competiție, conform Regulamentului Tehnic AIBA, nu vor fi desemnați capi de serie, sau ad-hoc, numai unde este cazul.

Cantarul si vizita medicala se va face zilnic in ziua meciului conform tragerii la sorti, intre orele 8.00-9.00 la la Hotel Continental din Dr. Tr. Severin

Sportivii vor avea cate 2 seturi de echipament (unul rosu si unul albastru), casca si proteza (nu este permisa proteza rosie).

VII. TITLURI SI PREMII

Sportivii clasati pe locul I, II si III vor primi medalii si diplome.

VIII. CONDITII FINANCIARE

a) cheltuielile de participare ale cluburilor sunt suportate de catre acestea.

b) organizarea se va face in conditiile comunicate de FR Box organizatorului.

c) Organizatorul va asigura, la preturi cat mai accesibile, cazarea si masa

DISPOZITII FINALE

a) In conformitate cu hotararea BF sportivii sunt obligati sa sustina toate meciurile competitiei.

b) Sportivii care, in mod nejustificat, nu se prezinta la toate meciurile, inclusiv la semifinalele si finalele competitiilor nationale, vor fi descalificati si nu li se vor acorda medalii si diplome.

c) Aceasta decizie nu se aplica sportivilor accidentati, opriti de medicul competitiei.

d) Sportivii care nu se prezinta la festivitatea de premiere nu vor primi medaliile si diplomele.

e) Este recomandat ca pe formularul de inscriere sa fie trecut delegatul/conducatorul echipei, cel care reprezinta echipa la competitie.

f) Asociatiile Judetene de Box (respectiv persoanele desemnate de catre conducerea Directiei Judetene pentru Sport) vor prelucra cu reprezentantii sectiilor si cu antrenorii prezentul regulament, multiplicand numarul de exemplare necesar.

g) Eventuale neprezentari, la competitie, a sportivilor inscrisi, datorate unor cazuri obiective, vor fi aduse, in scris, la cunostinta federatiei pana la inceperea competitiei (cantarului oficial).

h) Antrenorii care insotesc echipele vor intocmi fisele de palmares ale sportivilor, pe care le vor prezenta/preda delegatului general, impreuna cu legitimatia, cu ocazia efectuarii validarii pentru admiterea in competitie.

i) Orice situatie neprevazuta in prezentul regulament va fi solutionata de Biroul F.R. Box.

j) Toate abaterile disciplinare vor fi sanctionate conform Regulamentului de Disciplina.

k) Agentia Nationala Anti-Doping poate efectua controale inopinante la orice competitie oficiala.

Secretar General – Daniel Ion
Antrenor Federal – Valentin Vranceanu

The event is finished.

Date

12 - 17 apr. 2022
Eveniment încheiat

Time

În fiecare zi
Drobeta Turnu-Severin - Sala Polivalentă

Locație

Drobeta Turnu-Severin - Sala Polivalentă
Str. Aluniș nr. 1 Drobeta Turnu-Severin
Federația Română de Box

Organizator

Federația Română de Box
Phone
+40 213170185
Email
officefrbox@gmail.com
Website
Federația Română de Box