Conferinta de presa pentru Campionatul European de Seniori

In ziua de Joi 6.08.2015 va avea loc o conferinta de presa la sediul Federatiei Romane de Box din str. Vasile Conta nr. 16,  ora 11:00 .
Federatia Romana de Box, condusa de Presedintele Leonard Doroftei, se bucura pentru plecarea seniorilor la Campionatul European de box care se desfasoara in perioada 06-15 august in Bulgaria la Smokov. Romania este reprezentanta la acest campionat european de sapte sportivi: Nistor Mihai, care va reprezenta Romania si la Jocurile Olimpice din Brazilia de anul viitor la categoria + 91 Kg. Andreiana Razvan categoria 56 kg, Baluta Ionut la 60 de kg, Niculescu Florentin, la 64 de kg, Pita Marian la 69 de kg, Cristea Catalin la categoria 81 de kg. Staful tehnic este compus din Relu Auras, antrenor principal, Ablalim Ferodim, antrenor, Mihai Constantin, antrenor. Dorobantu Dumitru, antrenor si team liderul echipei Alexandru Ion Daniel. Joi la ora 10:00 sportivii sunt asteptati la sediul FRB de catre presedintele Leonard Doroftei si Adrian Diaconu – Membru in Biroul Federal pentru a le inmana echipamentul competitional si nu in ultimul rand sfaturi si incurajari venite din partea unui multiplu campion, care le vor fi de folos sportivilor.
Sansa acestor sportivi de a participa la acest campionat european, este noua conducere a FRB care impofida situatiei delicate prin care trece, sustin din venituri proprii deplasarea sportivilor. Se poate spune ca noua conducere nu doarme si chiar daca conturile FRB sunt blocate membrii biroului federal au sponsorizat cu peste 5.000 de auro deplasarea sportivilor. Este o initiativa frumoasa, iar Romania este prezenta prin acesti sportivi exceptionali la un campionat foarte important. Ii asteptam pe sportivii nostri sa revina in tara cu cu cat mai multe medalii de aur.