Cupa Romaniei pentru Tineret si Senioare – 2008 Calimanesti

Cupa Romaniei pentru Tineret si Senioare, care s-a desfasurat la Calimanesti in perioada 18 – 24.02.2008, a fost un prilej pentru cele mai bune sportive din tara sa-si etaleze calitatile pugilistice.

Ca de fiecare data S.C. VILCART S.R.L. Calimanesti, partenerul Federatiei Romane de Box, prin domnul Dumitru Tarasenie, si Primaria orasului Calimanesti, au organizat aceasta competitie la un nivel exceptional, comparabil cu oricare turneu international european.

Toate echipele sosite la Calimanesti fiind impresionate de conditiile oferite de organizatori, atat de sala de competitie cat si de serviciile oferite de Hotelul Caciulata

Participarea a 130 de sportive, arata interesul din ce in ce mai mare pentru boxul feminin, care desi in acest moment este proba neolimpica, avem increderea ca la Jocurile Olimpice Londra 2012 sa fie prezenta in elita sporturilor olimpice.

Un bilant foarte bun pentru sportivele sectiei de box a C.S.A. Steaua Bucuresti, condusa de domnul Marin Parcalab, care au avut adversare puternice – Fetti Paraschiva categ 75 kg – SCM Sibiu, Novacioiu Iulia 63 kg- Stelica B.C. Ploiesti, Sfarlea Larisa 57 kg – C.S. Crisul Oradea, Martin Ionela 50 kg – C.S. Dacia Mioveni, Anghel Eugenia 46 kg- CFR Marfa Olimpic Craiova.