„Cupa Simion” debutează în Mall

În cadrul proiectului „Educaţie şi Sănătate prin Sport”, Asociaţia „Box Club Simion” va organiza pe 1 şi 2 mai două competiţii de box adresate copiilor şi tinerilor, precum şi părinţilor lor. Astfel, pe 1 mai, la Sun Plaza, şi pe 2 mai la Plaza România între orele 18:00 şi 20:00, vor avea loc două ample evenimente pugilistice, din cadrul primei ediţii a „Cupei Simion”.

„Boxul este parte importantă din viaţa familiei Simion şi ne-am dorit să iniţiem acest proiect, considerând că acesta poate fi benefic pentru combaterea violenţelor stradale, a consumului de alcool, etnobotanice şi ţigări în rândul copiilor, direcţionându-i către sport. Tocmai de acceea, pentru prima ediţie a Cupei Simion am ales două dintre cele mai frecventate locuri din Capitală de către tineri, Sun Plaza şi Plaza România. Acolo vor avea loc pe 1 şi 2 mai două gale demonstrative de box, dar şi câteva meciuri oficiale, pentru că printre participanţi vom avea şi componenţi ai lotului olimpic de tineret, ca Florin Bujor şi Cristian Costache. De asemenea, pe lângă componenţii AS Box Club Simion vor participa şi sportivi de la CSA Steaua, Dinamo, Rapid, Olimpia, Metrorex sau CSS 6. Şi, pentru că suntem în Săptămâna Mare, vom profita de acest proiect şi pentru un eveniment caritabil, încercând să strângem banii necesari unei operaţii vitale pentru tânăra Iulia Badea, o fetiţă care sufera de boala oaselor de sticla, astfel încât aceasta să se poată opera şi să ducă o viaţă cât mai normală”, a spus Gabi Simion, organizatorul acestui eveniment, la conferinţa de presă care a avut loc astăzi, la sala Hagi din cadrul MTS.

„Am fost încântaţi să susţinem acest proiect al familiei Simion. Orice idee prin care copiii pot fi convinşi să se mai desprindă puţin de calculatoare, pentru a face sport este binevenită şi se va bucura de sprijinul nostru total” (Gabi Petre, viceprimar al sectorului 6)