Examen de bacalaureat – sesiune speciala 2012

Direclia generala educatie si invatare pe tot parcursul vietii din cadrul Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului a transmis Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret urmatoarele :

In perioada 12 – 25 mai 2012 se organizeaza o sesiune speciala de bacalaureat, pentru elevii din clasele terminale de liceu care fac parte din loturile nalionale largite de pregatire pentru olimpiadele si concursurile internationale, organizate pe discipline scolare si sportive.

Data limita pentru inscrierea elevilor, din categoria mai sus amintita, pe listele participantilor la sesiunea speciala de bacalaureat 2012, este 15 aprilie 2012.


Listele cu elevii componenti ai loturilor nationale largite ce pot sustine examenul de bacalaureat, in sesiunea speciala, 12-25 mai 2012, vor fi intocmite de federatiile sportive.


In acerst sens, rugam antrenorii loturilor nationale, ca pana la 10 aprile 2012, sa transmita la sediul Federatiei Romane de Box, lista elevilor componenti ai loturilor nationale largite, care pot sustine examenul de bacalaureat – sesiune speciala.


Tabelul trebuie sa contina urmatoarele informatii:


Nr.

crt.

Numele si prenumele

Clasa / anul absolvirii

Unitatea de invatamant / localitatea

Judetul

Competitia