Gheorghe Ninel campion Golden Gloves 2015 Serbia

In perioada 26-29 noiembrie 2015 a avut loc in Serbia, in sala Vlade Divac gala de box internationala Golden Gloves.Romania a fost prezenta cu 3 sportivi, Andreiana Razvan, Gheroghe Ninel, Pita Marian si antrenorul care le-a stat in colt, Dorobanu Dumitru.

In sferturile de finala,braileanul Marian Pita l-a avut adversar pe norvegianul Jamsid Nazari, in fata caruia a pierdut cu scorul de 2-1.

Sportivul dinamovist Razvan Antreiana a boxat la categoria 60 de kg, primul meci l-a avut in semifinala cu suedezul ,Yohannes Berhane. Decizia i-a fost data sportivului nostru , cu scorul de 2-1.Iar in finala l-a intalnit pe egipteanul,Abdel al Mahmoud, sportiv care a fost prezent si la Centura de Aur “Nicolae Linca” 2015.Dupa 3 reprize Razvan a cedat cu scorul de 3-0 in fata egipteanului, castigand astfel argintul.

Gheorghe Ninel component al clubului Dinamo Bucuresti a boxat in semifinala cu egipteanul,Mohamed Bedir Farag Hassan,pentru categoria 64 kg.Dupa cele 3 reprize, sportivul dinamovist a castigat cu decizia de 2-1.In finala Gherghe Ninel,l-a intalnit pe spaniolul Sebastian Mendizabal, de care a trecut cu decizia de 2-1 , castigat in acest fel titlul de campion.

Dorim sa ii felicitam pentru prestatia lor de la acest turneu, si speram ca in viitor sa aduca si mai multe medalii de aur si bineinteles sa faca o impresie la fel de frumoasa.