Hotarari Birou Federal

Va aducem la cunostinta cele mai importante decizii adoptate de membrii Biroului Federal in sedinta de la  Bucuresti din 04.12.2008, care privesc in mod direct membrii Federatiei Romane de Box:

1. Obligativitatea folosirii formularelor tipizate aprobate de Biroul Federal, publicate pe site-ul Federatiei, la sectiunea Federatie ->  Formulare.
2. Inscrierile la competitii si plata vizelor pentru sportivi, antrenori sau club in ziua sosirii la competitie sunt interzise.
3. Cererea de inscriere la competitie va fi trimisa la sediul F.R.Box, catre Comisia de Competitii si Regulamente, in termenul stabilit prin Regulamentul Competitiei.
4. Cererile de legitimare vor fi, in mod obligatoriu, insotite de toate documentele solicitate si vor fi trimise la sediul F.R. Box catre Comisia de Competitii si Regulamente, in timp util pentru inregistrare.
5. Obligativitatea sustinerii testelor tehnice la nivel de cadeti si juniori la Finalele Campionatelor Nationale.
     5.1. Testele vor fi sustinute in prima zi dupa sosirea la locul de desfasurare al finalelor, urmand ca in ziua urmatoare sa se efectueze cantarul oficial si tragerea la sorti.
     5.2. Vor fi acordate calificative de SLAB, BUN si F.BUN. Cei cu rezultatul SLAB nu vor participa la competitii. 
    5.3. Testarile tehnice ce vor fi sustinute de sportivi sunt scrise pe CD-ul care va fi trimis Asociatiilor de Box Judetene si Directiilor pentru Sport Judetene.
    5.4. Filmul cu testele va fi publicat, in cel mai scurt timp, si pe site-ul Federatiei, la sectiunea Galerie -> Video.
In cazul nerespectarii unuia dintre punctele 2 – 5, structura sportiva respectiva nu va mai avea dreptul sa participe la competitie.
6. Pentru completarea dosarelor cu documentele de afiliere si respectarea prevederilor legale, toate structurile sportive au obligatia sa transmita la sediul Federatiei, pana la data de 30 ianuarie 2009, Cererea de  afiliere, insotita de toate documentele in forma solicitata in Formularul tipizat.
7. In aceeasi sedinta a fost stabilita si aprobata data de 03 aprilie 2009 ora 9:00 pentru desfasurarea Adunarii Generale, la sediul A.N.S. din Bucuresti, str. Vasile Conta, nr.16, etaj 8, sector 2.


CD-ul cu teste, va fi transmis tuturor Asociatiilor de Box Judetene si Directiilor pentru Sport Judetene