Hotărârile Biroului Federal din 8 mai 2018

H1.  Se aprobă repartizarea bugetului alocat de MTS pentru anul 2018, conform contract.

H2.Se aprobă reprogramarea Centurii de Aur 2018 pentru perioada 25 – 30 septembrie 2018, întrucât modificarea calendarului internațional suprapunea un Campionat European cu perioada inițială la care fusese programată Centura de Aur.

H3.Se aprobă premierea pentru rezultatele obținute la Campionatul European de Tineret / Italia 2018 (respectiv, două locuri V și implicit calificarea la Campionatele Mondiale).

H4.Se aprobă delegația care va participa la Campionatele Europene Școlare de la Albena. Lotul Feminin va fi condus de Constantin Voicilaș, iar la lotul masculin Ilie Captari este team manager, Robert Băeatu – antrenor principal, Gheorghe Napoleon – antrenor secund.

H5.Se aprobă delegația care va participa la Campionatul European de Senioare, de la Sofia, 04-13 iunie. Arbitrul român care va participa la această competiție este Ramona Chirhoc.

H6.Se aprobă Manualul de Proceduri intern pentru buna desfășurare a activității federației.

H7.Se aprobă participarea lotului feminin senioare la un turneu bilateral în Italia, în perioada 10-21 mai 2018.

H8. Se aprobă oprirea de la delegări a arbitrilor Iulian Cărămidă și Sorin Clonța, pentru abaterile disciplinare ale acestora la CR Juniori, până la soluționarea cazului de către Comisia de Disciplină.

H9.Se aprobă afilierea provizorie a clubului ACS Golden Gym Bogdan Dinu.

H10.Se aprobă afilierea provizorie a clubului FC Argeș.

H11.Se aprobă cererea organizarea Campionatului Național de Juniori la Piatra Neamț.

H12.Se aprobă organizarea unui concurs național de proiecte în urma căruia să fie desemnat colectivul tehnic al lotului național de seniori.