IMPORTANT! Curs de antrenori pentru 1 Stea IBA la Brașov

La Brașov se va organiza în perioada 19-26 februarie 2022, un curs internațional acreditat IBA, pentru antrenorii care doresc acreditarea internațională de 1 STAR – IBA (obligatorie pentru a putea avea acces la colț la marile competiții internaționale). Toți participanții se vor caza la Hotel Gott, unde se vor putea caza începând cu data de 19:00, cursul propriu zis începând pe 20 februarie, ora 09:00, urmând să aibă examenul scris și analiza cursului, sesiune de feedback pe data de 27 februarie (în jurul orei 12:00 se va încheia și se va putea face check-out-ul). Fiecare participant își va suporta cheltuielile de transport, cazare și masă la Hotel Gott (250 lei/om/zi cu pensiune completă) și taxa IBA. Costul total va fi de aproximativ 550 euro/persoană, din care 1.750 lei reprezintă cheltuielile de cazare și masă).

Întrucât locurile aprobate de forul internațional pentru acest curs, cu un singur lector, sunt limitate criteriile de departajare a candidaților curprind:

– activează/a activat în colectivele tehnice ale loturilor naționale;

– are sportivi la club care fac obiectul loturilor naționale;

– ordinea depunerii dosarului de înscriere la curs;

Toți cei interesați la acest curs trebuie să transmită la federație (email officefrbox@gmail.com), împreună cu cerere de înscriere la curs și următoarele documente:

  • Copie pasaport/CI
  • poză tip pasaport (în format electronic)
  • copie carnet de antrenor cu viza anuală (mimimum pe 2021)
  • adresa email

Lista finală a participanților admiși pentru acest curs va fi publicată e site-ul federației pe 15 februarie, după ora 13:00, dată până la care se pot trimite dosarele de candidatură ale antrenorilor interesați să participe la acest curs.