Inca o victorie pentru Mihai Nistor!

”Nimic nu-i mai dulce decât victoria!”
Mihai Nistor a câtigat fără drept de apel disputa cu Ante Verunica, 3-0, într-un meci disputat în Sala Operei din Paris, contând din circuitul WSB, în care românul luptă pentru France Fighting Roosters.
În Salle Wagram, sala operei din Paris, Mihai Nistor a dat sâmbătă seara un recital pugilistic. Românul a disputat meciul vedetă al confruntării dintre France Fighting Roosters  Croatian Knights, surclasându-l pe Ante Verunica, un boxer ce pornea partida cu neateptat de multă încredere: ”Nistor e un boxer periculos, dar eu pot să-l bat. E clar că în această competi ie nu sunt pugiliti slabi si fiecare adversar trebuie respectat. Cu atât mai mult dacă vorbim de Nistor, cel care a făcut ceva victime celebre în cariera sa, cum ar fi Joshua, Hrgovic sau Clemente. Am încredere în mine, dar ce pot să spun cu sigurană este că va fi un duel de first class”.
Nistor i-a răspuns în ring unde, după o primă repriză ”de încălzire”, a ridicat constant nivelul i agresivitatea, impunându-se categoric în următoarele patru runde, astfel că scorul final a fost 3-0 (50-43, 49-44, 49-44) pentru român. ”Nimic nu-i mai dulce decât victoria”, a spus ”Stânca” la final.
France Fighting Roosters s-a impus cu 5-0, iar în etapa următoare, tot la Paris, va lupta împotriva echipei Italia Thunder. Italienii sunt o conotiină mai veche a lui Mihai, care după ce a impresionat cu Astana Arlans (cu care a i câtigat circuitul, graie i senza ionalei victorii obinute de Nistor în fata dublului campion mondial Clemente Russo), în sezonul următor a fost convins să lupte pentru Italia Thunders, până în 2014, când a fost cooptat în AIBA Pro Boxing, circuit în care ieeanul a obinut titlul mondial al supergreilor în anul 2015.