AIBA EUBC MTS COSR

IMPORTANT! Curs de antrenori pentru 1 Stea IBA la Brașov

La Brașov se va organiza în perioada 19-26 februarie 2022, un curs internațional acreditat IBA, pentru antrenorii care doresc acreditarea internațională de 1 STAR - IBA (obligatorie pentru a putea avea acces la colț la marile competiții internaționale). Toți participanții se vor caza la Hotel Gott, unde se vor putea caza începând cu data de 19:00, cursul propriu zis începând pe 20 februarie, ora 09:00, urmând să aibă examenul scris și analiza cursului, sesiune de feedback pe data de 27 februarie (în jurul orei 12:00 se va încheia și se va putea face check-out-ul). Fiecare participant își va suporta cheltuielile de transport, cazare și masă la Hotel Gott (250 lei/om/zi cu pensiune completă) și taxa IBA. Costul total va fi de aproximativ 550 euro/persoană, din care 1.750 lei reprezintă cheltuielile de cazare și masă).

Întrucât locurile aprobate de forul internațional pentru acest curs, cu un singur lector, sunt limitate criteriile de departajare a candidaților curprind:

- activează/a activat în colectivele tehnice ale loturilor naționale;

- are sportivi la club care fac obiectul loturilor naționale;

- ordinea depunerii dosarului de înscriere la curs;

Toți cei interesați la acest curs trebuie să transmită la federație (email  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ), împreună cu cerere de înscriere la curs și următoarele documente:

  • Copie pasaport/CI
  • poză tip pasaport (în format electronic)
  • copie carnet de antrenor cu viza anuală (mimimum pe 2021)
  • adresa email

Lista finală a participanților admiși pentru acest curs va fi publicată e site-ul federației pe 15 februarie, după ora 13:00, dată până la care se pot trimite dosarele de candidatură ale antrenorilor interesați să participe la acest curs.


^ SUS ^