Invitatii pentru personalitatile Romaniei

Mari sportivi, oameni de sport, politicieni, functionari publici sau vedete din show-biz au fost invitati si si-au anuntat prezenta la gala Campion pentru Romania
Au mai rams doua zile pana la gala anului in sportul romanesc, Campion pentru România , care are cap de afiş meciul Lucian Bute – Jean Paul Mendy.
Interesul in jurul acestui eveniment care va fi transmis in peste 80 de tari si are o audienta estimate la 400 de milioane de telespectatori, este unul enorm.
Vip-urile si-au anuntat prezenta la gala. Organizatorii au invitat la evenimentul de la Romexpo mari sportivi, oameni de sport, politicieni, functionari publici sau vedete din show-biz locuri din sala Romexpo.

Ion  Ţiriac, Ilie Balaci, Victor Piţurcă, Gheorghe Hagi, Dumitru Dragomir, Gigi Becali, Cristi Borcea, Ioan Nicolaie, Ivan Patzaichin, Daniel Iftimoaie, Catalin Zmarandescu, Francisc Vastag, Ion Alexe, Giovani şi Victor Becali, George Copos vor fi în primele rânduri.


Mai mult ca sigur nu vor fi singurii reprezentanţi ai sportului românesc, mai mulţi foşti mari sportivi urmand a fi prezenti în sectorul VIP.
Şi politicienii s-au "bătut" pe cele mai bune locuri la gala Campion pentru România. Deşi nu a confirmat oficial prezenţa, surse din cadrul Palatului Cotroceni susţin că preşedintele României, domnul Traian Băsescu va fi prezent la meci.

Şefii celor mai importante partide au fost invitati la gala, parlamentari, ministri,  primari, inalti functionari publici vor completa lista romanilor care il vor sustine pe Lucian  Bute.


Biletele pentru gala Campion pentru Romania sunt aproape epuizate, dupa suplimentarea facute de organizatori ramanand joi dimineata mai putin de 200 de bilete. In sala vor fi peste 8.000 de spectatori, lucru care va reprezenta un record in materie de audienta intr-o sala din Romania.


In România, ProTv, la televiziune, şi Radio România vor transmite în exclusivitate gala. În Statele Unite si Canada, Showtime şi TVA au drepturile de a o difuza, cu specificaţia că TVA va transmite în sistemul “pay-per-view”. În Franţa, Orange Television a obţinut drepturile de transmisie.


Partida se va vedea în peste 80 de ţări audienţa estimată fiind de 400 de milioane de telespectatori, Europa, Asia şi America de Nord fiind acoperite aproape integral. Bute – Mendy se va vedea în Anglia, Germania, Spania, Italia, Philipine, Mexic, Argentina, Rusia, Ucraina, Thailanda, etc.


Ca şi comparaţie, meciul Wladimir Klitschko – David Haye a fost urmărit de 500 de milioane de telespectatori.