Lucian Bute a semnat contractul cu Showtime Networks Inc. – versiunea ro

Campionul Lucian Bute, neinvins la categoria 76 kg, a semnat contractul, pentru mai multe meciuri, cu SHOWTIME

Acordul asigura Campionului Mondial IBF( categoria supermijlocie) numerosi adversari din categoria 76 kg

 

 

Bucuresti ( 09 noiembrie 2010) – In timpul unei mari conferinte de presa, Showtime Networks Inc. a anuntat vinerea trecuta ( 5 noiembrie 2010 ) ca neinvinsul la categoria super mijlocie, campionul mondial IBF, Lucian Bute, unul dintre cei mai talentati si populari luptatori din aceasta era a semnat un contract pentru mai multe lupte cu reteaua de televiziune premium. Anuntul a fost facut de Ken Hershman, Vicepresedinte Executiv si Manager General al SHOWTIME Sports, si Jean Bedard, pomoterul lui Bute si Presedinte al InterBox la o conferinta din Las Vegas.

 

Cu canalul de televiziune care desfasurara, Super Six World Boxing Classic, ce include cei mai buni boxeri activi din categorie, Bute va avea o serie de potentiali adversari. In timpul anuntului, domnul Hershman si-a aratat mandria de a avea un campion roman luptand in canalul sau de televiziune.

 

Am fost, evident, foarte receptivi la categoria supermijlocie din Turneul Mondial de Box Super Six Classic. Singura veriga lipsa care ne-a scapat a fost Lucian Bute si suntem bucurosi sa umplem acel gol acum cu el. Avem foarte multi oponenti pentru el. Vom continua sa transmitem mesajul nostru si promisiunea abonatilor nostri de a expune cele mai mari si bune evenimente din box pe SHOWTIME”, a declarat Ken Hershman.

Lucian este un talent extraordinar. Este neinvins, carismatic si vinde la Montreal cu ochii inchisi. El are cei mai dinamici fani de baza si intrari in ring in tot boxul. Este o adevarata afacere si asteptam cu nerabdare sa il avel la SHOWTIME, incepand cu primul trimestru al anului viitor, a adaugat Vicepresedintele Executiv si Managerul General al SHOWTIME Sports. Prima lupta a lui Bute va fi programata pentru primul trimestru al anului 2011 impotriva unui adversar ce urmeaza a fi anuntat.

 

Ken Hershman a declarat, de asemenea, in timpul conferintei de presa: “ Acum avem ocazia ca Lucian sa lupte cu castigatorul Super Six, ceea ce va fi cea mai mare lupta din istorie la categoria supermijlocie. Intr-adevar noi privim inainte si nu inapoi. Consideram ca daca il avem pe Lucian sub contract si, in acelasi timp organizam si Super Six, va creste in popularitatea si, astfel, legandu-l in mod corespunzator de Super Six vom ajunge la final sa construim cea mai mare categorie de lupta din tot acest timp.

 

Vreau sa-i multumesc domnului Ken Hershman ca mi-a oferit ocazia de a lupta pe SHOWTIME e. Cei mai buni boxeri din categorie sunt legate de SHOWTIME acum, ceea ce-mi da oportunitatea de a lupta impotriva celor mai buni din lume. Fiind pe SHOWTIME imi oferi platforma necesara”, a spus Lucian Bute.

 

Campionul IBF a adaugat: “ A fost visul meu sa devin campion mondial, si acum ca sunt, inca ma gandesc sa muncesc din greu si inca ma gandesc la castigarea fiecarei runde si de a fi dominant. Acest nou contract ma va ajuta sa ajung la urmatorul nivel si sa fiu cunoscut in toata lumea. A fost planul pe care l-am avut acum trei ani de a ma face cunoscut in America si sa fiu intr-o retea de televiziune majora. Am fost facut cunoscut un pic in State si acum trebuie sa trec la urmatorul nivel.”

 

Aceasta este o mare oportunitate pentru Lucian si pentru Interbox”, spus Jean Bedard, presedintele Interbox. “ Acest acord dovedeste tuturor din box ca InterBox este o organizatie de clasa mondiala si ca Lucian este un mare campion. Lucian va avea ocazia de a se lupta cu cei mai buni boxeri din categoria sa si sa faca curatenie la aceasta categorie. Vreau sa multumesc domnului Ken Hershman si staffului SHOWTIME pentru ca au facut aceasta posibila si asteptam cu nerabdare evenimentele spectaculoase din viitor.

 

Pentrul antrenorul principal Stephan Larouche tot week-endul a fost ca un vis devenit realitate. “ Am fost extrem de mandru de Lucian, in timp ce ne aflam la marea arena MGM privind luptele ca invitati VIP la Showtime, sambata trecuta. Somitatile boxului, printre care “Sugar” Shane Mosley si Antonio Tarver s-au oprit noi pentru a-i strange mana lui Lucian si a-l felicita pentru cariera sa in box. Lucian a fost incantat de asta, si stiu ca aceasta experienta il va face mai puternic si mai infometat, mai motivat ca niciodata sa continue in explozia sa in topul boxului mondial”, afirma Larouche.

 

La un moment dat m-am uitat la Lucian si am observat ca are un zambet in timp ce se uita la nimeni altul decat Felix “Tito” Trinidad, care pentru mine este unul dintre cei mai buni boxeri din istoria boxului. Nu i-am spus nimic lui Lucian, dar stiu ca a fost impresionat sa-l vada. Felix nu trebuia sa fie acolo. Sunt sigur ca un superstar ca el poate face 500 de alte lucruri sambata noaptea. Dar el a fost, pentru a-si arata srijinul pentru compatriotul Juan Manuel Lopez. Si as paria o buna suma de bani ca Tito, fiind acolo a facut o mare diferenta pentru Lopez.

 

Dupa lupta, fanii de la MGM Grand nu l-au lasat pe Lucian sa plece. L-au tinut pentru autografe o ora. Pentru noi, acesta a fost unul dintre cele mai emotionante momente din tot week-endul. Lucian are deja fani in America, si acum, datorita muncii din greu si a determinarii puse in cariera sa profesionala, Lucian are usa deschisa pentru a deveni un mare star acolo.”

 

Bute a castigat titlul IBF cu Alejandro Berrio in 2007. El a facut posibile sase aparari impotriva lui William Joppy, Librado Andrade de doua ori, Fulgencio Zuniga, Edison Miranda si, acum doua saptamani, Jesse Brinkley. Intr-una din acestea a castigat prin knockout. In prima sa aparitie la Showtime, Bute si-a pastrat centura cu o decizie dezechilibrata a rundei 12 cu Andrade pe 24 octombrie 2008, intr-una din cele mai comentata repriza finala din ultimul deceniu.

 

Despre InterBox

A fost infiintat in 1997 de domnul Hans-Karl Muhlegg si cumparat de Eric Lucas si Jean Bedard in 2004, InterBox este acum o respectata companie Internationala de promoteri ai boxului lucrand cu majoritatea promoterilor si canalelor de televiziune. Jean Bedard supravegheaza toate aspectele legate de afaceri intrucat el si echipa sa, prin experienta lor, sa pot continua sa tina InterBox printre organizatiile cele mai recunoscute in lume. InterBox a produs 4 campioni mondiali: fostul campion mondial WBA la categoria usoara Leonard Dorin, fostul compion mondial WBC la categoria super mijlocie Eric Lucas, fostul campion mondial WBC la categoria grea Adrian Diaconu si actualul campion mondial IBF la categoria super mijlocie, Lucian Bute. De 5 ori campion mondial, antrenorul Stephan Larouche supravegheaza pregatirea tuturor sportivilor de la InterBox.