Lucian Bute, boxerul anului la IBF

Campionul nostru mondial la supermijlocie a fost onorat de catre versiunea la care este campion cu o distinctie foarte importanta. Conform siteului www.lucian-bute.com, dedicat lui Lucian, romanul a primit la congresul IBF titlul "Jersey Joe Walcott" conferit celui mai bun pugilist in 2010 al versiunii. www.lucian-bute.com va prezinta in exclusivitate imagini cu trofeul primit de Lucian Bute.
Bute s-a declarat "mandru ca este considerat cel mai bun pugilist de la IBF si urmasul lui Wladimir Klitschko". "Dedic acest trofeu tuturor romanilor. Nu o sa uit niciodata de unde am plecat", a declart Lucian. Anul trecut, titlul i-a revenit ucrainianului, campion mondial de la supergrea.

Arnold Raymond Cream (31 ianuarie, 1914 – 25 februarie 1994), cunoscut ca Jersey Joe Walcott, a fost campion mondial la supergrea. El a fost, la vremea respectica, cel mai batran campion mondial din istorie la 37 de ani si 168 de zile. Cu un palamares de invidiat cu 51 de victorii, (32 KO), Joe Walcott s-a batut cu marile nume ale vremii printre care si  Rocky Marciano si Joe Luis.
www.lucian-bute.com
va prezenta informatii si fotografii exclusive cu antrenamentele pe care Lucian le face in vederea meciului cu francezul Jean Paul Mendy care va avea loc pe 9 iulie la Bucuresti.