Lucian Bute isi apara din nou Centura

Lucian Bute isi va apara, pentru a doua oara in acest an, Centura Mondiala IBF la categoria supermijlocie in fata challenger-ului mexican Librado Andrade.
Librado Andrade  27 ( 21 KO ) – 1 – 0 , singura infrangere fiind in fata redutabilului  boxer danez, Mikkel Kessler.
Meciul se va desfasura vineri 24 octombrie la Bell Center din Montreal in fata a peste 15.000 spectatori.

”Am facut peste 160 de reprize de sparring pentru acest meci. Ma simt bine antrenat si sunt pregatit pentru o lupta dificila si o seara lunga. Sunt sigur ca dupa meci, eu voi fi cel care va detine titlul de campion mondial. Simt un pic de presiune, pentru ca e un meci de titlu mondial si pentru ca este o mare sansa de a fi vazut in SUA. Vrea sa boxez in stilul meu, sa fac un meci spectaculos”, a precizat Lucian.


“Am castigat un meci eliminatoriu pentru a obtine sansa unei lupte pentru titlu. Este lupta la care visam, sa devin campion mondial”, a spus mexicanul inainte de partida cu Bute.

Lucian a devenit Campion Mondial versiunea  IBF in 19 octombrie 2007, dupa ce l-a invins prin TKO, in repriza a 11-a, pe columbianul Alejandro Berrio.

In 2008, Lucian l-a invins pe americanul William Joppy, prin TKO in repriza a zecea, pastrandu-si astfel Centura Mondiala IBF.