Lucian Bute se va bate cu Carl Froch în direct la The Money Channel

Lucian Bute se va bate cu Carl Froch în direct la The Money Channel! Televiziunea de business a obţinut drepturile de difuzare pentru meciul anului din 26 mai de la Capital FM Arena din Nottingham, Marea Britanie. Partida contează pentru centura Mondială IBF la categoria supermijlocie.

 

The Money Channel a mai difuzat, în noiembrie anul trecut, şi duelul dintre Lucian Bute şi Glen Johnson, adjudecat de pugilistul român.

 

Sorin Freciu, managing partner The Money Channel a declarat: “Am făcut eforturi importante pentru a reuşi să obţinem din nou drepturile de difuzare pentru acest meci. Am avut competitori de marcă însă am reuşit şi de această dată să le aducem românilor campionul în direct la The Money Channel. Este unul dintre cele mai aşteptate evenimente al anului 2012 in sportul românesc.”

 

Rudel Obreja, preşedintele Federaţiei Române de Box a spus: “Îi felicit pe cei de la The Money Channel, au avut cea mai bună ofertă”.

 

The Money Channel va difuza o serie de ediţii speciale premergătoare Galei de la Nottingham, unde telespectatorii vor putea vedea în exclusivitatea imagini de la antrenamente şi vor auzi declaraţii de la Lucian Bute şi de la toţi cei implicaţi în desfăşurarea acestui meci.

 {youtube}r4jPhou_dkU|550|400|1{/youtube}

Sursa: Money.ro