Michael Buffer, pe urmele lui Dracula

Americanul Michael Buffer (66 de ani), celebrul ring announcer al evenimentului sportiv numărul unu găzduit de România în acest an, gala Campion pentru Romania, n-a avut pretenţii exagerate atunci când acceptat să vină la Bucureşti pentru a prezenta main-eventul galei, meciul de titlu mondial IBF dintre Lucian Bute şi francezul Jean Paul Mandy. „Ne-a spus că are doar o mare dorinţă. Vrea neapărat să viziteze Castelul lui Dracula. I-am spus ca Romania are alte locuri mult mai frumoase, insa el vrea sa vada de unde a pornit legenda”, a declarat preşedintele FR de Box, Rudel Obreja.

Mister "Let's get ready to rumble!", cum mai este cunoscut Buffer, va ajunge în România cu câteva zile înaintea datei de 9 iulie, când este programată gala profesionistă de box ce va avea loc la Pavilionul Romexpo din Capitală, şi va avea ca prioritate pe agenda sa o vizită la Castelul Bran. Buffer, care anul viitor va împli 30 de ani de la debutul în cariera de ring announcer, este doar una dintre celebrităţile care vor fi prezente la gala „Campion pentru România”. „Vor mai fi şi alte surprize”, a anunţat Rudel Obreja.
Si canadienii care il vor sustine pe Lucian Bute si care sunt in numar de cateva sute au anuntat agentiile de turism ca vor sa viziteze Castelul lui Dracula. Cresterea numarului de turisti este pe placul Elenei Udrea, care promoveaza, cu ajutorului lui Lucian Bute, imaginea Romaniei. Lucian Bute va purta frunza pe sort si pe halat la gala Campion pentru Romania.