Michael Buffer va prezenta gala lui Lucian Bute de la Bucureşti

Michael Buffer, cel mai cunoscut ringannouncer din lume, va prezenta gala lui Lucian Bute din România. “Let’s get ready to rumble!”

Michael Buffer va veni în România să prezinte Gala lui Lucian Bute Campion pentru România. Născut în 1944 în Philadelphia, Pennsylvania, Buffer este cunscut în toată lumea pentru celebra frază “Let’s get ready tu rumble!”, pe care o rosteşte înaintea meciurilor de box sau de wrestling. “Let’s get ready to rumble!” este marcă înregistrată din 1992 şi nu poate fi folosită de nici o altă persoană la spectacole publice.

Din 1982, Michael Buffer anunţă diverse evenimente din sportul mondial, fiind considerat  "Premier Sports and Entertainment  Announcer" de către milioane de fani din întreaga lume. Buffer nu este o figură importantă doar în sport, vocea lui fiind folosită în producţii interanţionale de film, radio şi televiziune.

De-alungul carierei, Buffer a anunţat mari evenimente sportive ca World Series, finalele Cupei Stanley, finalele NBA sau NFL Michael a prezentat toate numele mari din boxul mondial începând cu George Foreman, Mike Tyson, Lennox Lewis şi Evander Holyfield şi terminând cu Floyd Mayweather, Manny Pacquiao. El a apărut în mai multe talk-showuri găzduite de Jay Leno, David Letterman, Arsenio Hall, Conan O'Brien sau Jimmy Kimmel. Vocea lui a fost folosită în mai multe producţii interanţionale: The Simpsons, South Park, şi Celebrity Deathmatch. Michael Buffer a jucat în peste 20 de filme printe care: Ready to Rumble, Rocky 5, Rocky Balboa, însă cea mai savuroasă apariţie a avut-o în filmul You Don't Mess with the Zohan (2008).

Introdus în Hall of Fame of Boxing, Buffer a fost adus în România de preşedintele Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, care a negociat cu el timp de mai multe săptămâni venirea la Bucureşti. “Gala Campion pentru România este una extraordinară şi din acest motiv aveam nevoie de o mare vedetă din boxul mondial. A fost şi dorinţa ministrului Elena Udrea să avem în cadrul galei mai multe celebrităţi care să dea o dimensiune mondială evenimentului de la Bucureşti de pe 9 iulie. Nu este singura surpriză pe care o pregătim pentru gala lui Lucian Bute”, a declarat Rudel Obreja.