Mikkel Kessler a refuzat sa se bata cu Lucian Bute!

Mult asteptata disputa intre Lucian Bute si Mikkel Kessler nu va mai avea loc dupa ce stafful danezului a refuzat oferta interbox. |n urma cu doua saptamani, interbox a facut o oferta oficiala pentru un meci Bute-Kessler. Oferta a fost una de mai multe milioane de dolari, cea mai mare din istoria Interbox pentru un adversarul unui pugilist aflat sub contract cu gruparea canadiana.

Din pacate pentru iubitorii boxului mondial, stafful lui Kessler nu a raspuns la oferta considerand-o “prea mica”. Danezii nu au cerut insa mai multi bani, cum ar fi fost normal, in cazul in care Kessler ar fi vrut cu adevarat sa se bata cu Lucian Bute.

Kessler, 43 victorii (32 KO) -2 infrangeri, a preferat sa se indrepte spre versiunea IBO, unde campion mondial este sud-africanul Thomas Oosthuizen. Peste cateva luni, Kessler se va bate cu Oosthuizen pentru titlul mondial IBO.

“Lui Kessler i-a fost frica sa se bata cu Lucian. A fost la Montreal, a vazut cum l-a batut Lucian pe Magee si pur si simplu nu a mai vrut sa se bata desi a spus ca este pregatit pentru un asemenea meci. Sunt convins ca in aceste conditii, Lucian se va orienta spre un meci de unificare a titlurilor cu Carl Froch. Bute trebuie sa-i inchida gura englezului pentru ca a fost singurul care a facut niste declaratii murdare.

In box se fac uneori astfel de declaratii pentru promovare, insa Froch a sarit calul”, a declarat pentru www.lucian-bute.ro presedintele Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja.

Lucian Bute va veni in tara pe 24 aprilie pentru a finaliza la Bucuresti pregatirile pentru meciul cu Jean Paul Mendy care va avea loc pe 9 iulie la Romexpo.