Nutritionista Interbox Melanie Olivier

Melanie Olivier

“Lucian mananca normal”

Melanie Olivier, nutritionista Interbox, a dezvaluit strategia in privinta slabirii campionului nostru: “Bute va slabi brusc in ultima saptamana”

www.lucian-bute.ro

Melanie Olivier este nutritionista Comitetului Olimpic Canadian si colaboratoarea apropiata a Interbox de mai multi ani. A venit in Romania pentru a se asigura ca Lucian Bute nu va avea nici o problema la cantarul oficial.

Melanie, Lucian mai are de dat 4 kilograme, dar nu pare stresat de acest lucru.

Asa este. Acum mananca normal, sau aproape normal.

Cum este posibil acest lucru?

Nu va slabi in aceasta saptamana. Asceasta e strategia Interbox pe care a facut-o Stephan Larouche. Are nevoie de un boxer tare la antrenamente. Daca Lucian ar fi inceput slabirea de acum, la pregatire ar fi vlaguit si nu ar da maximum.

Inseamna ca cele 4 kilograme in plus le va da saptamana viitoare.

In mod cert si nu imi fac deloc probleme. Va slabi brusc inainte de cantar si isi va recapata forta imediat, pentru ca dupa cantar va putea sa manance normal. Va pune cele 4 kilograme inapoi in numai o zi. Astfel, Lucian va fi ok la ora meciului.

Nu e un risc sa slabeasca pe ultima suta?

Nu, stati linistit. Lucian este un profesionist si are incredere ca am ales planul perfect.

Ne puteti da si un pronostic?

Lucian va castiga. Isi doreste enorm acest lucru si sunt sigura ca va reusi sa-i faca fericiti pe romani.

Lucian o lauda pe Melanie
“Este fantastic ce a făcut pentru mine. Am putut să mănânc de două ori pe zi pe toată perioada cantonamentului. Am mâncat chiar şi în seara dinaintea cântarului, la ora 22.00”, a spus Bute dupa meciul cu Brinkley.