”Pentru voi, pentru box, pentru România!”

Lotul național de box tineret masculin a fost vizitat în cantonament de conducerea federației, înainte de plecarea spre Kielce/ Polonia, unde vor participa la Campionatul Mondial. Președintele Vasile Cîtea a ținut să le transmită un mesaj de încurajare sportivilor pregătiți de Relu Auraș – ajutat de Andu Vornicu, George Perțea și Cara Neculaie.

”Ați ajuns aici, la lotul național, cu multă muncă, cu sacrificii, cu slăbiri și suferințe și meritați să priviți în sus cu încredere. Se vorbește despre voi că puteți fi noua generație de aur a boxului românesc. Eu cred asta, cred că fiecare dintre voi poate coborî din ring cu fruntea sus. Luptați pentru voi, luptați pentru onoarea și frumusețea boxului, luptați pentru România!”, le-a spus șeful FR Box, Vasile Cîtea.

Marian Ghinoiu (49 kg), Marco Manea (52 kg), Adrian Preda (57 kg), Cristinel Măzăreanu (60 kg), Andrei Musteț (64 kg), Ioan Deaconu (69 kg) și Iulian Dumitrescu (75 kg) sunt cei 7 (viitori) fantastici ai boxului românesc care vor face deplasarea în Polonia.