“Mr. KO” a spulberat ” Pantera”

.

Lucian Bute a demonstrat, inca o data, ca merita sa i se spuna “Mister KO”.

La Centre Bell din Montreal (Canada), intr-o atmosfera incendiara, Lucian Bute si-a aparat pentru a cincea oara centura de campion mondial la versiunea IBF, categoria semimijlocie, de aceasta data în faţa columbianului Edison Miranda

 

Dupa ce a castigat primele doua reprize, Lucian l-a spulberat pe columbian reusind, cu un distrugator upercut de stanga la barbie, sa-l trimita la podea în repriza a treia, naucit, el a fost numarat, s-a ridicat dar a fost inutil, nu a mai putut continua lupta.

Lucian Bute a fost declarat învingator în minutul 1 si 22 de secunde al reprizei a treia.

“Am muncit mult pentru acest meci, am luat in calcul toate posibilitatile. Am incercat inca de la inceput sa imi impun ritmul, stiam ca asta este secretul. Dupa ce am preluat controlul disputei, totul a fost usor. Am fost pregatit foarte bine si am facut orice sacrificiu ca centura sa ramana la mine. Am lovit puternic de alte doua ori inainte de KO, am stiut ca sufera din privirea lui, cu toate ca nu a vrut sa arate asta. Din aproape in aproape pregatesc fiecare lupta, totul trebuie luat pas cu pas. La final totul este deosebit cand lumea este multumita de tine si de ceea ce a vazut. Sunt deschis pentru orice confruntare”- a declarat Lucian Bute pentru HBO America.

 

CANTARUL OFICIAL