Sa ieși învingător Ronald”The thrill” Gavril!

    Ronald Gavril se va bate in aceasta noapte, la Las Vegas, cu americanul David Benavidez pentru titlul mondial WBC la categoria supermijlocie. Președintele FRB, Vasile Citea, i-a adresat un mesaj de încurajare boxerului roman care boxează pentru Floyd Meyweather Promotion.

,,Ronald, adu Centura in România!

Ronald, te stiu de foarte mult timp, te-am și arbitrat in perioada ta de început la amatori, am fost cu tine la Campionate Mondiale și Europene. Știu ca ești un boxer foarte valoros și ca ești plămădit din aluatul acela de oameni care nu renunța la visul lor. Stiu ca a deveni campion mondial a fost visul tău de mult timp. Ai fost campion mondial de cadeti, e timpul sa fii de seniori!

Diseară, la Las Vegas, unde doar marii campioni boxează, ai șansa sa îți îndeplinești visul. Eu, Federația Romană de Box, toată suflarea boxului românesc vom fi lângă tine. Îl ai și pe antrenorul care te-a descoperit și antrenat, Relu Auras, acolo lângă tine! Probabil ca și Floyd Mayweather, pentru care boxezi, va fi in tribuna sa te susțină. Ai tot ce îți trebuie sa fii campion mondial și sa alături numele tău alături de cele ale lui Mihai Leu, Leonard Doroftei, Lucian Bute, Adrian Diaconu sau Mihai Nistor.

Casele de pariuri Foto îl dau favorit pe adversarul tău dar acest lucru in box nu înseamnă nimic. Știm ca ai puterea sa îl învingi și ca te-ai pregătit nebunește pentru acest lucru. Boxează cum știi, fii încrezător in tine și in forțele tale și ridica steagul României pe cel mai înalt catarg. Haide, Roland! Haide România! Adu centura WBC in România! Și, sper ca ring announcer-îl va spune la final cum zic americanii, ,,The Thrill,, is the new world champion,,