Sedinta de Birou Federal 11.09.2010 ora 11:00 sediul FR Box

Sedinta de Birou Federal
11.09.2010 ora 11:00, sediul FR Box
Ordinea de zi:

1.  – Analizarea Raportului Comisiei de Disciplina a FR Box referitor la modul in care s-a desfasurat Cupa Romaniei Seniori – Iasi 2009, si stabilirea masurilor Statutare si Regulamentare.
2 – Alte probleme
In cadrul Sedintei au fost adoptate urmatoarele hotarari:

1.
In urma Raportului Comisie de Disciplina membrii Biroului Federal au hotarat suspendarea domnului Vasile Citea din activitatea interna si internationala pe o perioada de doi ani si jumatate, incepand cu dataaplicarii sanctiunii, respectiv 11.09.2010.
Totododata atributiile care i-au fost delegate in sedinta Biroului Federal din data de 19.01.2010 i se retrag in totalitate.
In urma acestor hotarari, in conformitate cu art 54, alin 5, pct.5.10, membrii Biroului Federal au decis ca toate prerogativele in ceea ce priveste boxul amator si relatia cu AIBA si EUBC sa fie transferate Secretarului General al FR Box.
Presedintele FR Box ,domnul Rudel Obreja,  prezinta Biroului Federal un planul de masuri importante si urgente menite a dezvolta si dinamiza activitate federatiei.
In urma respingerii acestui plan Presedintele FR Box, in conformitate cu art 54, alin 5.4 dizolva Biroul Federal si convoaca Adunarea Generala Extraordinara de Alegeri.
Conform art 34, alin 3 din Statutul FR Box, Secretarul General va duce la indeplinire masurile ce se impun.
2.
Finalele CN Cadeti  din perioada 17 – 24.10.2010  se vor desfasura la Craiova, organizatorul fiind Asociatia Judeteana de Box Dolj, prin domnul Presedinte Fanel Trandafir.
Concursurile Nationale de Toamna pentru Juniori si Tineret vor fi comasate si se vor desfasura la Slanic Moldova in a doua jumatate a lunii noiembrie 2010.
A fost aprobat transferul sportivului Orascu Irinel de la CS Farul Constanta la Asociatia Clubul Sportiv  Box Club  Adan
Un numar de 8 ( opt ) membrii ai Biroului Federal si-au prezentat demisiile din functia de membru al Biroului Federal.