Selecţie loturi naţionale feminine: junioare, tineret, senioare

În atenţia tuturor cluburilor care au sportive ce pot face obiectul loturilor naţionale de box feminin în anul 2016

 

          În perioada 1-5 decembrie, 2015, la Buzău, va avea loc o importantă gală de selecţie pentru definitivarea loturilor naţionale de box feminin – junioare, tineret şi senioare în anul 2016. Scopul acestei selecţii este depistarea sportivelor talentate, în vederea promovării şi selecţionării lor în loturile naţional în vederea păarticipării în 2016 la importantele competiţii internaţionale, mai ales la nivel de senioare, unde miza supremă este calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio.

Competiţia se va desfăşura conform Regulamentului A.I.B.A. astfel:

Junioare: sportive născute în anii 2000, 2001;

Tineret: sportive născute în anii 1998,1999;

Senioare: sportive născute în anii 1976,1997 ;

Au dreptul de a participa numai structurile sportive cu secţiile de box afiliate la Federaţia Română de Box şi care au, toate taxele achitate la zi.

Antrenorii sportivelor vor avea asupra lor carnetul de antrenor, vizat pe anul 2015, aceştia fiind direct răspunzători de exactitatea datelor de identitate ale sportivelor înscrise în competiţie.

Sportivele vor avea asupra lor, obligatoriu, cartea de identitate, legitimaţia de boxer tip F.R.Boxcu viza, pe anul 2014 şi viza medicală efectuată la zi în unităţi sanitare specializate, precum şi rezultatul examenului ginecologic eliberat nu mai devreme de 15 zile înaintea cântarului oficial. De asemenea, vor avea câte 2 maieuri (unul roşu şi unul albastru), cască, pieptar ( opţional ) şi proteză (nu este permisa proteza rosie).

Cheltuielile legate de transport, cazare şi masă vor fi suportate de cluburile participante la această acţiune.

Pentru informaţii suplimentare vă rugăm să-l contactaţi pe antrenorul principal al lotului naţional de box feminin, dl. Adrian Lăcătuş tel. 0722.730 225.

 

SELECTIE GALA