Silviu Olteanu se bate pentru titlul european EBU la musca

Portalul luptatorii.ro anunta ca Silviu Olteanu se bate pentru titlul european EBU la musca.

În vârstă de 34 de ani, fostul challenger la titlul mondial WBA este antrenat de Sanchez Atocha, iar pentru sparring merge la Madrid, acolo unde face sparring cu sportivii de la Barcelo. “Ştiu că va fi un meci de uzură, epuizant pentru ambele părţi, dar sunt pregătit pentru cele 12 reprize. Bielorusul stă bine fizic, însă acum voi fi şi mai puternic, sunt gata să-l bat”, a declarat Olteanu pentru luptatorii.ro

Cei doi s-au mai bătut de trei ori în carieră, de două ori fiind declarat învingător bielorusul şi o dată a fost declarată remiză. Eşecurile românului au fost consemnat în debutul carierei sale la profesionişti, ambele fiind decise la puncte.

După ce la meciul din toamnă tot pentru titlul european, Yanchi a fost salvat de arbitru de un KO în runda a 11-a, cel care a câştigat titlul de campion al României în 2001 şi 2002 speră ca acum să nu mai aibă această şansă. “Întotdeauna te aştepţi să fii dezavantaj de arbitru când te baţi în deplasare, dar acum nu vreau să îi mai dau ocazia. De data asta trebuie să fiu mai precis, să nu mai poată comenta nimeni”, ne-a mai pus fostul campion al Uniunii Europene la box profesionist.

www.luptatorii.ro