Trei galerii pentru Lucian

Lucian va fi sustinut de aproximativ 1000 de galateni, 200 de locuitori ai Busteniului condusi de primarul Emanoil Savin si 100 de canadieni in fruntea carora se va afla Silviu, un prieten apropiat al lui Lucian

www.lucian-bute.ro

Cu aproximativ o saptamana inaintea disputarii meciului Lucian Bute – Jean Paul Mendy contand pentru titlul mondial IBF, au mai ramas aproximativ 1000 de bilete din cele 8.000 puse in vanzare de organizatori.Au mai ramas aproximativ 200 de bilete de 70 de lei, in rest tichete de 350 si 175 lei.
Biletele pot fi echizitionate direct de pe Internet la www.eventin.ro sau la magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo sau din librăriile Cărtureşti şi Humanitas.


Savin a organizat galeria din Busteni
Si daca tot vorbim de bilete trebuie sa spunem ca din ele au fost achizitionate de trei grupuri importante. Primul cel mai numeros, de 1000 de bilete, a fost achizitionat de mai multi oameni de afaceri din Galati. Sangele apa nu se face, astfel ca la Romexpo cea mai imporatnta galerie a lui Lucian va fi compusa din galateni. Al doilea grup vine din Busteni. Primarul Emanoil Savin, cel care l-a facut pe Lucian cetatean de onoare, a cumparat 200 de bilete pentru fanii lui Bute din Busteni. "Vom veni in ziua meciului cu 5 autocare. Totul este organizat in cele mai mici detalii. Grupul nostru il veti recunoaste foarte usor. Vom fi imbracati cu tricouri cu Lucian si vom avea multe steaguri ale Romaniei. Vom fi cei mai zgomotisi din sala", promite Emanoil Savin.

Canadienii vin saptamana viitoare
Al treilea grup de sustinatori va veni saptamana viitoare. Peste 100 de canadieni vor forma a treia galerie a lui Lucian. Aproximativ 30 de persoane sunt prieteni apropiati ai lui Bute, care nu au ratat nici un meci din cele sustinute la profesionism de campionul nostru. "Seful de galerie" va fi Silviu, un roman stabilit acum 15 ani la Montreal. "Am fost cu Lucian la Las Vegas sau Miami, cum sa nu vin la Bucuresti. In afara de prietenii lui, vor mai veni alti 80-90 de canadieni care si-au cumparata bilete o data cu excursia in Romania", a spus Silviu.