“Tu esti regele acum”

Tu esti regele acum”

 

Dupa Adrian Mutu, Gheorghe Hagi s-a intalnit cu Lucian Bute la Hotelul Marriott si i-a promis ca pe 9 iulie va fi cel mai inflacarat suporter al campionului nostru

 

www.lucian-bute.ro

 

Hotelul Marriott. Marti, ora 22:00. Gheorghe Hagi a avut o intalnire cu niste oficiali turci referitoare la Academia de fotbal care ii poarta numele. Lucian venea de la antrenament. Cei doi mari campioni ai Romaniei s-au reperat foarte repede. Hagi, regele fotbalului romanesc, ii fusese idol lui Lucian in copilarie.

Il facuse sa iasa pe strazi dupa izbandele nationalei de fotbal. Acum, el e suporterul lui Lucian. Stia ca Bute e la Marriott, dar nu a vrut sa forteze o intalnire cu Lucian pentru a nu-l deranja.

 

Lucian a dat mana cu Hagi si l-a numit Rege pe Gica. “Tu esti regele acum”, a venit replica lui Hagi. Gica i-a promis lui Lucian ca pe 9 iulie va fi la Romexpo in primele randuri sa il incurajeze. La sosirea de la Aeroportul Otopeni, Bute a primit un steag al Romaniei cu autografele lui Hagi si al Nadiei. “Va fi cu mine in ring Gica. Ieri m-a incurajat Adrian Mutu, azi tu. Este o mare onoare pentru mine sa fiu sustinut de marii campioni ai tarii. “Promit sa nu va dezamagesc”, a spus Lucian.

 

Vazandu-l transpirat, dupa antrenament, Hagi a facut o paralela intre cele doua cariere: “Si eu am fost talentat, dar daca nu munceam la antrenament si nu respectam fotbalul. Nu ajungeam sus. Esti la fel ca mine. Am vazut ca te antrenezi pana la epuizare. Stiu ca in ring sunt momente dificile. Daca te lasa picioarele, degeaba esti talentat”.

 

Intalnirea dintre cei doi a durat aproximativ 15 minute. Lucian trebuia sa mearga la odihna, iar Hagi sa rezolve treburile cu fotbalul. Cei doi se vor mai intalni dupa gala, Lucian invitandu-l pe Gica sa participe la evenimentele de dupa meciul lui cu Jean Paul Mendy. Atat Lucian cat si Gica sunt Campioni pentru Romania.

 

Invitat la Ambasada Canadei

Lucian Bute, stafful Interbox, si Rudel Obreja, presedintele Federatiei Romane de Box au fost invitati joi seara la Ambasada Canadei. Joi este Ziua Canadei – Canada Day. Pe data de 1 iulie 1867, Canada a reusit sa obtina din partea Marii Britanii autoguvernarea, Tara fiind o federatie cu 4 provincii: Nova Scotia; New Brunswick; Ontario; and Quebec. Anviersarea s-a numit Dominion Day pana in 1982, cand a fost redenumita Canada Day. Lucian Bute are dubla cetetenie: romana si canadiana.