Universitatea Spiru Haret

Obiectivul principal constă în formarea de profesori, antrenori cu inaltă calificare, kinetoterapeuţi.

 

 

 
   
CONTACT
Sediul Sala Polivalentă – Facultatea de Educatie Fizica si Sport
Sala Polivalentă, Parcul Tineretului, Sector 4, Bucureşti
tel: 021-317.19.00, 021-317.19.04
 
   PREZENTARE  
  Decan: Prof. univ. dr. Todea Florian Septimiu
Prodecan: Conf. univ. dr. Sabău Elena
Cancelar: Conf. univ. dr. Gheorghe Daniel

Catedra de Educaţie Fizică şi Sport: Conf. univ. dr. Petrescu Toma
Catedra de Kinetoterapie şi motricitate specială: Conf. univ. dr. Popescu Florentina

 

 

Secretariat

UNIVERSITATEA SPIRU HARET, FACULTATEA DE EDUCAŢIE FIZICĂ ŞI SPORT (Instituţie de învăţământ superior acreditată prin Legea 443/5 iulie 2002) organizează in noul an universitar cursuri cu o durată de 3 ani la:

-EDUCAŢIE FIZICĂ ŞI SPORT (profesori de educaţie fizică şi antrenori);
-KINETOTERAPIE (specialişti, licenţiati în kinetoterapie);
-studii postuniversitare MASTERAT (Managementul activităţilor sportive) cu o durată de 3 semestre.

ADMITEREA LA FACULTATE se face pe baza DIPLOMEI DE BACALAUREAT, A UNUI CHESTIONAR ŞI A INTERVIULUI.

Taxa de şcolarizare se poate achita în 3 rate.

Sportivii de performanţă beneficiază de toate condiţiile pentru a-şi continua activitatea sportivă, inclusiv de frecvenţă redusă pentru antrenamente şi competiţii.

Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport a Universităţii Spiru Haret beneficiază de toate condiţiile pentru desfăşurarea unui proces didactic, de învăţământ modern.

Cadre didactice prestigioase, cu o înaltă calificare academică şi sportivă (profesori şi conferenţiari universitari, antrenori emeriţi, maeştri emeriţi şi maeştri ai sportului, campioni olimpici şi mondiali, cercetători ştiinţifici principali I etc.).

Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport beneficiază de: 26 laboratoare şi cabinete metodice; o bibliotecă; o sală de gimnastică; un mare Complex Sportiv cu o suprafaţă de cca 4 ha şi unde sunt amenajate: un teren de fotbal şi de rugby gazonat; 15 terenuri cu zgură de volei, handbal, baschet, tenis, badminton; grupuri de vestiare dotate şi amenajate.

Studenţii facultăţii beneficiază de spaţii de cazare şi servirea meselor şi de un Club cu discotecă şi alte dotări moderne.

Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport organizează cursuri în regim de frecvenţă redusă, cu o durata de 2-4 ani, pentru: absolvenţii Colegiilor de maiestrie sportivă si Colegiilor de Institutori; sportivii de înaltă performanţă şi cadrele didactice suplinitoare la educaţie fizică şi sport.

La cursul de studii postuniversitare Masterat “Managementul activităţii sportive”, cu o durata de 3 semestre, pot participa absolvenţii instituţiilor de învăţământ superior, indiferent de profilul şi specializarea absolvită.