Vești bune: Bute se va bate cu Froch, chiar dacă a fost la un pas de a-și pierde un deget

Portalul luptatorii.ro informeaza:

Campionul mondial IBF, Lucian Bute, a primit acceptul medicilor și va lupta pe 26 mai la Nottingham împotriva lui Carl Froch, însă românul a fost la un pas de a-și pierde un deget din cauza unei banale bătături.

 

“Chiar acum am vorbit cu Lucian și mi-a spus că doctorii i-au spus că se poate bate fără probleme pe 26. A ajuns chiar la timp la spital pentru că, dacă mai întârzia un pic, ar fi trebuit să îi fie amputat un deget”, a declarat, în exclusivitate, pentru luptatorii.ro, președintele FR Box, Rudel Obreja.

 

Din cauza unei perechi de ghete, Lucian a făcut o bătătură, care mai apoi s-a infectat și o parte a piciorului i s-a înnegrit. Sâmbătă dimineață, românul a ajuns la un spital din Miami, iar doctorii au decis imediat să îl treacă sub tratament cu antibiotice.

 

În altă ordine de idei, Lucian Bute nu are nici o problemă cu greutate, așa cum s-a zvonit în ultimele zile. “Am doar patru kilograme în plus, dar nu e nimic special. Este o greutate pe care o mențin până în săptămâna meciului”, a spus Bute prin intermediului lui Obreja.

 

ALIN HUIU www.luptatorii.ro