Viorel Simion isi apara centura WBC International pe 29 noiembrie la Craiova!

Portalul luptatorii.ro informeaza:

Dupa ce pe 10 noiembrie va gazdui Superkombat Final Elimination, eveniment transmis in direct pe jumatate din glob, orasul Craiova va avea parte de o noua gala, dar de box profesionist, Invincibilii, pe 29 noiembrie, in cadrul careia Viorel Simion isi va apara centura WBC International la categoria pana.

Adversarul Bombardierului Simion va fi filipinezul Ryan Sermona, un sportiv care pana acum s-a batut la superpana si care pana acum a detinut titlul IBF Pan Pacific Youth. In varsta de 24 de ani, Sermona are 14 victorii, dintre care 8 prin KO, si 3 infrangeri. Va fi pentru a doua oara cand romanul isi va apara centura WBC International dupa ce in februarie l-a invins pe Edgar Riovalle la Bucuresti.

La Invincibilii de la Craiova vor mai urca in ring greii Bogdan Dinu, Lucian Bot si Gabriel Flutur, acesta din urma fiind castigatorul preselectiei Local Kombat “Bodyguardul – Fortele Speciale”. Acesta va fi primul meci pentru deveanul Flutur in boxul profesionist, asa cum este si cazul lui Ionut Stanciu, care va boxa la semigrea.

De asemenea, un alt debutant va fi Ciprian Apollo, pe numele sau real Ciprian Apodaresei, cel care trebuia sa lupte si anul trecut la gala lui Bute, insa s-a accidentat in ultimul moment. Un alt 7-lea sportiv roman este Romeo Paun. Adversarii acestora vor fi anuntati in cursul saptamanii viitoare.

ALIN HUIU www.luptatorii.ro